onsdag 19 januari 2011

När man mister en står det tusen åter...

... MEN nu talar vi om hundar och då kan man inte vara så simpel i tänkandet.

Idag lämnade jag efter två veckors hårt arbete och slit Angel till uppfödaren vilket resulterade i ytterligare 32 mils körning i benen. Bilresan gick bra och vi stannade för bensträckare då och då. Angel kände sig som hemma på en gång vilket kändes bra.

Hämtade på eftermiddagen upp lite möbler jag hittat billigt och inte var jag smart och stannade vid det utan jag for även vidare in till Motala och norrut för att titta på godingarna jag blivit tipsad om.

Plockade upp en medresenär som sällskap från Motala och norrut och väl framme möttes vi av tretton Engelsk Cocker Spaniels. De fanns i flera färger och var väldigt sociala och ville hälsa och smaka på händer och kläder =)

Vi får imorgon hem Black Ribbon alias Bull som är svart och två år gammal. Tidigare utställd. Tillsammans med honom kommer även sex månader gamla Hejke som är lite mer blyg men söt som en viol.

Bilder kommer inom kort. Adrian - omtyckt som alltid blev provsmakad och slickad på av de flesta.

Nu tvätta bort lite hunddoft och längta till imorgon. Natti natt

1 kommentar:

  1. Tror cockerna kommer passa dig och fin familj bättre än Angel gjorde. Det var en hund som skulle ha bott i en familj med någon hemma hela dagarna för att vinna hennes tillit och kunnat ha ett vakande öga över henne hela tiden, ÄVEN om det verkligen inte ska behövas med en hund om de har blivit hanterade på rätt sätt! Men glad för din skull att du får hem två andra hårbollar som kan göra dina dagar ljusare och mer fyllda med glädje. Hundvalpar är ju hur underbara som helst och jag vet inte hur många skratt attacker jag har fått av mina hundar... Synd att jag inte kan ta hem min bebis Katja då hade jag gjort det då barnen verkligen Älskar djur! Men det blir köp av hund när vi hittat hus =)

    SvaraRadera